January 3, 2022

PURE NATURE – ANNE

Een tijd geleden heeft Anne een pure nature shoot geboekt. Anne en ik hebben elkaar leren kennen tijdens de styled shoot in Denemarken waar ik ook een blog over heb geschreven, namelijk de Mystic Cosmos shoot!

Het is bekend dat ik boudoir fotografeer en ik wilde ook graag iets lanceren waarbij ik boudoir en buiten zijn kon combineren. Een tijd terug ben ik daar goed over gaan nadenken, gaan experimenteren en wat ik graag wil is pure mensen fotograferen in de natuur, vandaar de naam PURE NATURE. Het is een shoot bedoelt voor elk mens die iets wil overwinnen, iets overwonnen heeft, trots is op zichzelf of misschien deze shoot nodig heeft om wat meer zelfvertrouwen te krijgen. Voor zowel de vrouw als de man is deze shoot bedoelt.

“De shoot is ontzettend bevrijdend en ik leerde weer van mezelf te houden”.

ANNEAnne en ik hebben voor de shoot een paar keer contact gehad over de locatie. De shoot vond uiteindelijk plaats op de Wezepsche Heide. We hebben eerst samen een stuk gewandeld en gekletst. Wanneer Anne er klaar voor was zijn we begonnen met shooten. Tijdens de shoot ga ik volledig mee op jouw tempo en mee in wat jij wel en niet wilt.

“Ik mag zijn zoals ik ben en ik kon mezelf zien voorbij mijn onzekerheden.”

ANNE

Na de shoot heb ik Anne bij mij thuis uitgenodigd om de beelden samen te bekijken. Dit is uiteraard een optie die ik bij een PURE NATURE of boudoir shoot geef, maar absoluut geen verplichting. Anne heeft die avond haar favoriete foto’s uitgekozen en vervolgens heeft zij ervoor gekozen om deze foto’s te laten vereeuwigen in een prachtig album. Lieve Anne, dankjewel voor jouw vertrouwen in mij en deze pr├íchtige en pure beelden die ik mag gebruiken!

“Dit is oprecht het mooiste cadeau wat ik mezelf heb kunnen geven na een turbulent jaar.”

ANNE

Wil jij van Anne weten hoe zij deze shoot heeft ervaren? Anne heeft een video opgenomen en deze kan je hier bekijken!

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Foto's van mij door @antoinetmurier

Privacyverklaring