July 12, 2022

JOAS & HEIDI

Op een prachtige dag in mei trouwden Joas en Heidi. Het leek er eerst even op dat het niet zo’n mooie en zonnige dag zou worden, maar niks was minder waar! De dag begon bij de bruidegom, waar ik het aankleed moment vastlegde. Na een lekkere bak koffie reed ik door naar de bruid, waar ik het aankleed moment fotografeerde en samen met de bruid vol spanning wachtte op de bruidegom.

Na de zogeheten ‘first look’ was het tijd om de natuur in te gaan, waar we prachtige beelden hebben gemaakt. Het leek er heel even op dat het begon te regenen, want de lucht kleurde aardig donker. Gelukkig was ik voorbereid en had ik een mooie doorzichtige paraplu in de auto liggen. Ik kon het natuurlijk niet laten om ook hiermee wat beelden te maken. Vervolgens zijn we naar het Kolonie kerkje in Wilhelmina oord gereden, waar de rest van de dag plaats vond.

Bij het Kolonie kerkje was alles ontzettend mooi aangekleed. De taart was heerlijk, de ceremonie was liefdevol en de groepsfoto’s waren om te gieren. Lieve Joas en Heidi, wat was het een onwijs mooie dag en ik wil jullie bedanken dat ik er onderdeel van mocht zijn!

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Foto's van mij door @antoinetmurier

Privacyverklaring