Woorden die mij het beste omschrijven als persoon zijn nuchter, enthousiasteling, ontdekker en gepassioneerd. Ik heb veel liefde voor de mens en zijn of haar verhaal en vind het dan ook geweldig dat ik een deel uit mag maken van datgene wat zij op beeld willen vertellen aan een ander. 

Ik kan onwijs genieten van de kleine dingen in het leven, zoals op de bank neerploffen met vriendlief, knuffelen met mijn lieve kat Mickey, een goed glas wijn of een avond met mijn grote vriend Netflix. 

Tot slot voel ik mij ontzettend dankbaar dat mensen het vertrouwen in mij leggen om hun mooiste, kwetsbaarste en gelukkigste momenten vast te leggen.

degene achter de lens

hi, ik ben lisanne!


Vaak ontstaat er vanzelf een bepaald gevoel in een bepaald moment en juist dat wil ik vastleggen, zodat jij dat gevoel weer kan terug halen wanneer jij naar de foto's kijkt.

Mocht jij meer informatie willen of een kijkje willen nemen naar de shoots die ik aanbied, klik dan vooral op één van de onderstaande buttons en wie weet tot snel!

Lieve groet,
Lisanne

Wanneer jij een shoot bij mij boekt, neem ik via de e-mail of telefonisch contact met jou op. Van te voren stellen we samen een inspiratiebord op en bespreken we samen de wensen. Het is namelijk wel mijn doel dat we ook echt alles uit deze foto-sessie halen en dat jij met heel veel blijdschap en met een ontspannen gevoel terug kan kijken op dit moment.

Tijdens de foto-sessie vind ik het altijd fijn om eerst wat te kletsen, zodat de sfeer ontspannen en ongedwongen wordt. We leren hierdoor elkaar wat beter kennen en kunnen dit combineren met een korte wandeling. Tijdens de sessie zal ik jou aanwijzingen geven en is mijn motto vooral: "Go with the flow"

hoe ga ik te werk?

In elke foto zoek ik naar de 

kracht, verbinding en kwetsbaarheid

series met foute humor

Mijn guilty pleasure is:

strijken

ik heb een hekel aan:

tzatziki

je mag me altijd wakker maken voor:

bruiloft in het buitenland

De nr. 1 op mijn bucketlist is:

good to know..

Foto's van mij door @antoinetmurier

Privacyverklaring