March 6, 2021

DYLAN & MIRJAM

Op een mooie, zonnige dag in september trouwden Dylan en Mirjam. Een super lief en mooi jong stel die voor elkaar kiezen in de liefde. Het was een onwijs mooie dag. Samen met de videograaf begon ik eerst bij Mirjam tijdens het doen van haar haren en make-up. Na een halfuur ging ik door naar Dylan om het aan doen van zijn pak te fotograferen en daarna ging ik hups, snel in de auto weer naar Mirjam voor het aan doen van de jurk en de first look.

We deden een shoot op de prachtige heide en tussen twee ma├»svelden in. Het was heerlijk weer en een super relaxte dag. Na de shoot was er tijd voor een broodje en daarna reden we gezamenlijk naar de kerk toe. Dylan en Mirjam werden door de cross motoren groep van Dylan vergezeld en met heel veel herrie kwamen zij aan bij de kerk. Wat een beleving om mee te maken en ik had echt kippenvel all over the place! Iedereen was zo gelukkig voor dit lieve stel en ik zag ook dat er zoveel mensen trots waren op hun. Na een prachtige kerk dienst reden we met veel lawaai door naar de feest locatie en na het aansnijden van de taart en het maken van de groepsfoto’s, zat mijn dag erop en hebben zij nog heerlijk door gefeest.

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Foto's van mij door @antoinetmurier

Privacyverklaring