January 29, 2021

Mystic Cosmos, Denemarken

Het begon allemaal met een oproepje op Instagram. Julia van madampetite_vintageverhuur had een oproepje op Instagram geplaatst dat zij ontzettend graag een styled shoot wou organiseren in Denemarken, waarop ik wild enthousiast had gereageerd met: IK WIL IK WIL!!

Zo gezegd, zo gedaan. Ik mocht mee naar Denemarken met een onwijs tof team. We kenden elkaar eigenlijk niet zo heel goed, maar wat een lieve mensen waren er mee en zo bijzonder wat voor fijne klik er tussen ons allemaal was! De heenreis ging niet geheel vlekkeloos.. Ik denk dat dit ook wel een goeie band heeft geschept, haha! We hadden namelijk auto pech in NL en de auto kon niet meer gemaakt worden. De auto werd weggesleept naar een garage en daar stonden we dan met onze zakjes chips. Ik zag het al helemaal voor me dat deze grote droom in duigen zou vallen. We stonden letterlijk met de handen in het haar, maar al gauw gingen we over tot actie. Stuk voor stuk gingen we op zoek naar een busje wat we konden gaan huren om mee naar Denemarken te rijden. En dit was na een paar belletjes gefixt! Hoe fijn was dat. Juichend stapten we ons busje in, het avontuur tegemoet.

In Denemarken gingen we twee styled shoots uitwerken. De mystic cosmos werkten wij op zaterdag uit. Anne en Patrick waren onze modellen. Anne had een prachtige jurk van wildatheart aan en Patrick stond te shinen in een eigen samen gesteld pak. Het was SUPER KOUD, maar de omgeving was echt waanzinnig, een super mooi stel, mooie make-up, haar, jurk, taart, sieraden, styling.. Echt alles viel zo perfect samen! Je kan je voorstellen dat ik als een wilde daar zat te gillen, omdat alles zo zo MOOI was!

De naam van deze shoot zegt het al.. Een mysterieuze shoot in het uitgestrekte landschap van Denemarken. Oh wat heb ik genoten van deze intens fijne dagen en ik denk dat de beelden voor zich spreken!

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Foto's van mij door @antoinetmurier

Privacyverklaring