Op de vorige pagina kon je al een beetje lezen wat een boudoirshoot inhoudt en dat je een sessie prijs hebt en deze nog kan upgraden met geprinte foto producten. 

De prijs voor de boudoir sessie is €475,- inclusief btw. En wat krijg je hier dan voor?
- Een kennismaking vooraf via zoom of face to face
. 
- Samen een moodboard samen stellen

- 1,5 tot 2 uur durende shoot op locatie naar keuze of bij jou thuis

- Een reveal sessie waarbij ik jou de gallery van de 30 nabewerkte bestanden ga laten zien in hoge resolutie.
- Van die 30 foto's, kies jij er 12 uit die jij digitaal wilt ontvangen.

*Foto's bijbestellen is ook mogelijk. De kosten hiervan zijn €10,- per foto inclusief btw.

because you deserve it!

Kosten van een boudoirshoot

En dan? Hoor ik je denken. Scroll snel door naar beneden!

Tijdens de kennismaking bespreek ik ook graag met jou waarom jij deze shoot wil boeken en welke gedachten jij over jezelf wellicht wil overwinnen. Naast mijn werk als fotografe, ben ik ook cognitieve gedragstherapeut en ik neem je graag mee in een onvergetelijke ervaring, waarbij deze shoot ook een stukje therapie mag zijn, waarin jij jezelf mag gaan accepteren en omarmen.


De print opties zijn als volgt:

Foto album €270-

Een prachtige foto album met een omslag van linnen, velvet of leer. Je kan het helemaal jouw album maken door jouw naam of een toffe tekst op de voorkant te laten graveren.
In dit album kunnen 5 tot 20 foto’s naar keuze in komen.


Folio box €225,-

Een prachtige linnen box met 5 tot 20 foto’s naar keuze. Deze folio box is mooi om ergens neer te zetten of er soms even bij te pakken.

Een ingelijste fine-art print €199-
Jouw mooiste foto ingelijst op prachtig mat foto papier. Dit kan in een zwarte of een houten lijst, zodat de fine-art foto een artistieke en tijdloze uitstraling behoudt.

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Wanneer we samen de gallery met 30 foto's hebben bekeken kies jij vervolgens, uit deze 30 foto’s, jouw 12 favoriete foto’s uit en kan jij ervoor kiezen om jouw foto's tot leven te brengen. Je kan dan kiezen uit één van de volgende pakketten. Ik geloof erin dat een foto meer waarde heeft en tot leven komt, wanneer jij deze af laat drukken. Digitale foto’s raak je op gegeven moment kwijt of kan je niet meer openen, maar geprinte foto’s kan je altijd een plekje geven in jouw huis en je betaalt voor de foto's die jij het allermooiste vindt, die waarde hebben en een plekje wil geven in jouw huis.


Producten bij een boudoirshoot

In elke foto zoek ik naar de 

kracht, verbinding en kwetsbaarheid

En hoe zien die producten eruit?

Nou, zo dus!

Heb ik jou enthousiast gemaakt voor het boeken van zo'n boudoir shoot? Laten we dan snel in contact komen met elkaar. Via onderstaande button kom jij bij mijn contact formulier terecht. Vul deze in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ook als je meer informatie wilt over een boudoir shoot, mag jij altijd vrijblijvend contact met mij opnemen en plannen we een kennismaking in. Wie weet tot snel! <3

let's do this! >

Foto's van mij door @antoinetmurier

Privacyverklaring